Det gode liv ved vandet

Om ThurinerHusene

ThurinerHusene
– det gode liv ved vandet

I Svendborg ved den naturskabte havn, Gambøt, på Thurø, opføres ThurinerHusene – 39 enestående boliger lige ud til vandet, og med en storslået udsigt ud over det skønne Sydfynske Øhav.

ThurinerHusene omfavner den private luksus med fokus på kvalitet, komfort og nordisk elegance. Her kan du bo året rundt og nyde det gode liv i hverdagen eller søge dertil i ferier og weekender.

Fra de enestående boliger i ThurinerHusene har du frit udsyn til havet, himlen og årstiderne, der skifter, og kun ganske få kilometer ind til Svendborg bymidte og de mange spændende spisesteder, butikker og kulturoplevelser, som øhavets hovedstad er kendt for.

Galleri

D
E

For dem, der elsker livet og lyset

Med den mest fantastiske udsigt ud over det Sydfynske Øhav, realiserer vi drømmen for de mennesker, der drømmer om et liv i vandkanten.

For dem, der elsker livet og lyset. For dem, der holder af naturen og havet. For vinterbaderne – og for dem med egen båd.

Boligerne

Kvalitetsboliger med skøn beliggenhed

ThurinerHusene er smagfulde og moderne boliger, der indrettes i en klassisk nordisk stil med inspiration fra havet og den omkringliggende natur. Fra alle boligerne er der en betagende udsigt til vandet fra egen sydvendte altan eller terrasse og store vinduespartier, der inviterer lyset indenfor året rundt.

Med en varierende rumfordeling og størrelser, der spænder fra ca. 90-240 m2, opfylder ThurinerHusene mange typer boligdrømme for både singler, par og den lille familie. Det kan være ønsket om at flytte til noget mindre og vedligeholdelsesfrit, at bo naturskønt og bynært eller i første parket til vandet.

Om ThurinerHusene

Den anerkendte tegnestue Vilhem Lauritzen Arkitekter har med visionerne for ThurinerHusene lagt særlig stor vægt på æstetik, komfort, kvalitet og funktionalitet, gennemgående helt ned i detaljen. Boligerne opføres som Svanemærket byggeri i kvalitetsmaterialer, der er godt for både miljøet og de mennesker, der skal bo her, og de store vinduespartier tilfører boligen et dejligt naturligt lys året rundt.

De 39 skønne boliger bliver fordelt på syv sydvendte huse. De falder naturligt ind i de eksisterende omgivelser og opføres i lækre kvalitetsmaterialer med referencer til skoven, havet og de ikoniske fiskerhytter ved Gambøt Lystbådehavn.

ThurinerHusene bliver opført med omsorg for både miljø og de mennesker, der skal bo der. I alt fra materialevalg til udformning er der taget hensyn til komfort, indeklima og energiforbrug.

Svanemærket byggeri

Et svanemærket byggeri er godt for både miljøet og for de mennesker, der skal opholde sig i bygningen. Det lever op til skrappe krav i hele livscyklus og er bl.a. kendetegnet ved lavt energiforbrug og godt indeklima. Samtidig lever byggematerialer og kemiske produkter op til skrappe krav til miljø- og sundhedsskadelige stoffer. Både byggeproces og det færdige byggeri bliver gennemgået af en uvildig tredjepart, hvilket sikrer en høj byggeteknisk kvalitet og en fremtidsorienteret investering for ejeren. Netop disse faktorer gør, at både private og offentlige aktører i byggebranchen for alvor har taget Svanemærket til sig.

Se mere om Svanemærkede byggerier her: Svanemærket byggeri (ecolabel.dk)

Vil du vide mere?

Kontakt
Vil du vide mere om ThurinerHusene, kontakt venligst Claus Dreyer fra Danbolig Svendborg

danbolig Svendborg
Centrumpladsen 8
5700 Svendborg

Tlf.: 6221 4484
Email: svendborg@danbolig.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig opdateret om ThurinerHusene

ÅBENT HUS HVER LØRDAG

Oplev Thurø og nyd udsigten
fra ThurinerHusenes showroom
på Gambøtvej 26, 5700 Svendborg.

SALGSEVENT D. 27/8 KL. 12-14

Oplev Thurø og nyd udsigten
fra ThurinerHusenes showroom
på Gambøtvej 26, 5700 Svendborg.