Efterårspost fra ThurinerHusene:Projektets største bolig er solgt!

De varme, gyldne farver gør sit indtog på Thurø, og der fejres en milepæl i ThurinerHusenes historie. For den store, skønne bolig på 4 værelser og 236 kvm, placeret på øverste etage, er netop solgt til nye, glade ejere. Et stort tillykke til de nye Thurinere, som kan se frem til en bolig med åbne og rummelige opholdsrum, to moderne badeværelser og to skønne værelser, et soveværelse med indbygget walk-in closet og intet mindre end 29 kvm altan med udsigt ud over Det Sydfynske Øhav.
 
Og interessen for at få sin helt egen etage i ThurinerHusene er stor, hvorfor der i skrivende stund er to af de planlagte boliger, der er ved at blive til én for at imødekomme drømmen for endnu et par, som ønsker at bo i første parket til vandet, lyset og årstidernes skiften.

Se de ledige boliger på ThurinerHusenes boligvælger

Bare rolig, du kan nå det endnu, hvis du også drømmer om en vandkantsbolig. På boligvælgeren kan du se alle projektets solgte, reserverede samt ledige boliger og blive inspireret af de forskellige boligers plantegninger, indretningsmuligheder og placeringer.

De viste billeder er foreløbige visualiseringer af, hvordan bygninger, boliger, opholdsområder og promenade forventes at se ud, når byggeriet er færdigopført, og området er færdigudviklet. Visualiseringerne er kun til inspiration. Sælger er ikke ansvarlig for visualiseringerne og de detaljer, der vises. Der tages forbehold for fejl og ændringer. Læs mere om forbehold på www.thurinerhusene.dk/forbehold