Om ThurinerHusene

I Svendborg ved den naturskabte havn, Thurøbund, på Thurø opføres ThurinerHusene. Enestående boliger lige ud til vandet, og med en storslået udsigt ud over det skønne Sydfynske Øhav.

ThurinerHusene omfavner den private luksus med fokus på kvalitet, komfort og nordisk elegance. Her kan du bo året rundt og nyde det gode liv i hverdagen eller søge dertil i ferier og weekender.

Fra de enestående boliger i ThurinerHusene har du frit udsyn til havet, himlen og årstiderne, der skifter, og kun ganske få kilometer ind til Svendborg bymidte og de mange spændende spisesteder, butikker og kulturoplevelser, som øhavets hovedstad er kendt for.

Videoen er en foreløbig visualisering, som er vist med forbehold – Læs mere om forbehold her.

Visionen om det gode liv ved vandet

“ThurinerHusene bliver skønne og unikke boliger med en sjælden pragtfuld og naturskøn beliggenhed, som samtidig er tæt på Svendborgs charmerende byliv. Boligerne er for mennesker, som holder af både naturen og byen, og som gerne vil bo i et nyt kvalitetsbyggeri med markant grøn profil, hvor materialerne er udvalgt med stor omhu og med øje for kvalitet, detaljer og klima.”

Jens Schaumann, Adm. direktør i NPV

 

Arkitekturen

”For os har det været vigtigt, at byggeriet af ThurinerHusene er med til at styrke havnemiljøet i området og bidrager til gode oplevelser ved vandet, for både dem der bor der, de besøgende og alle brugerne af havnen. Med den nye havnepromenade, hvor alle har adgang, skabes der en naturlig afstand mellem de private boligers udearealer og havnens offentlige zoner. Fra boligerne kan man med andre ord følge med i havnens aktiviteter, samtidig med at de private, nære zoner omkring respekteres.”

Michael Schytt Poulsen, Partner i Vilhelm Lauritzen Arkitekter

 

Den maritime stemning og landskabet har inspireret til udformningen af de unikke vandkantsboliger på Thurø.

ThurinerHusene er tegnet af den anerkendte tegnestue Vilhelm Lauritzen Arkitekter. Med respekt for det eksisterende miljø og den omkringliggende natur, har de tegnet enestående boliger, hvor æstetik, komfort og kvalitet er gennemgående i alt fra materialevalg til udformning.

Endvidere er det et stort ønske at tilføre området en hyggelig café, og der arbejdes med flere muligheder for etablering af café ved Thurøbund Marina. Det er altid skønt med en god kop kaffe eller en lækker is i solen. Ønsket er, at den lille café kan understøtte det lokale fællesskab og danne ramme om hyggelige stunder samt bidrage til stemningen og livet på havnen.

Hvis du vil vide mere om arkitekturen bag ThurinerHusene, så læs det store interview med Vilhelm Lauritzen Arkitekter her

 

Promenadeliv

Sammen med ThurinerHusene anlægges en
ny havnepromenade, som skaber
en naturlig afstand mellem de private boligers udearealer og havnens offentlige
zoner. Fra sydvendt terrasse eller altan kan man på behørig afstand følge med i
det maritime liv på promenaden og havnens øvrige aktiviteter. 

Book en fremvisning