Et tilbageblik på et begivenhedsrigt år for ThurinerHusene

Et begivenhedsrigt år er ved at nå sin afslutning, og det er med stor glæde, at vi nu kan se, at ThurinerHusene tager form, og husene er skudt i vejret.
Det har været et år fyldt med spænding, dedikeret arbejde og ikke mindst store fremskridt.
 
Det har været et år med mange store milepæle for ThurinerHusene.
Vi vil gerne tage jer med på en lille rejse gennem året og fortælle jer lidt om, hvad der er sket.

I starten af året, i januar, var der sket stor forandring på grunden for enden af Gambøtvej. Et nyt vue mødte lokalbefolkningen og besøgende, da den gamle værftshal og baghuse var fjernet. Grunden lå nu tom og ryddet for bygninger.
 
Det indledende arbejde var færdigt, og grunden lå klar til at opføre de skønne vandkantsboliger – nu manglede vi kun at få byggetilladelsen.
 
I april kunne vi præsentere en helt ny boligtype for jer – en større bolig med flere kvadratmeter og en stor terrasse i stueplan med udsigt til Det Sydfynske Øhav. Vi havde bragt to stuelejligheder sammen til én stor bolig, og denne nye boligtype blev tilgængelig i tre af punkthusene. Derudover tilføjede vi også to attraktive penthouseboliger til projektet.
 
I juni afholdt vi et salgsevent, hvor vi inviterede jer til at nyde sommerstemningen ved ThurinerHusene. Vi bød på et glas rosé på vores til nyopførte terrasse med udsigt til Det Sydfynske Øhav. Flere interesserede besøgte os, og der var en fantastisk stemning.
 
I samme måned fik vi byggetilladelsen, og nu kunne vi endelig sætte gang i opførelsen af ThurinerHusene med det første spadestik. Det var en stor milepæl, og vi var utrolig glade og spændte.
 
I juli gik byggeriet for alvor i gang. Vi begyndte at ramme pæle i jorden for at skabe et solidt fundament til husene.

Det blev efterår, og vi inviterede jer til et salgsevent, hvor vi inviterede jer ind på byggepladsen, så I kunne få en fornemmelse af husenes placering.
 
I oktober begyndte ThurinerHusene virkelig at tage form. De første betonelementer blev sat på plads, og det var spændende at se den store fremdrift i byggeriet.
 
Nu, i december, er vi er glade for at kunne fortælle, at vi netop har afsluttet elementmontagen, og I kan se, at alle 7 punkthuse er skudt i vejret. Entreprenøren er pt. i gang med at lægge tagpap på husene og er påbegyndt vindues- og dørmonteringen. Et liv i vandkanten er lige om hjørnet!

Vi ser frem til at dele flere spændende nyheder med jer i 2024 – året, hvor køberne flytter ind i deres skønne vandkantsboliger.

Som afslutning håber vi, at julen vil bringe jer masser af glæde, hygge og tid til at nyde de små øjeblikke.
 
Vi ønsker jer en glædelig jul og et lykkebringende nytår!
 
De bedste hilsner fra Team ThurinerHusene