Kom med rundt i lokalområdet

ThurinerHusene opføres i vandkanten ved Thurøbund, lige ud til det Sydfynske Øhav, omgivet af en skøn natur og samtidig tæt på Svendborgs mange kulturoplevelser. Det er ikke ofte, at der udbydes nybyggede boliger i vandkanten, som kan tilbyde et lokalområde med det bedste fra både by og land.
 
Landlig idyl og lokale ildsjæle
Fra ThurinerHusene og Thurøbund kan du komme rundt i nærområdet ad hyggelige små landeveje og naturstier, der bugter sig gennem landskabet. Næsten uanset, hvor du befinder dig, er der havudsigt, og det glitrende Sydfynske øhav i sigte. Landsbyidyl og skønne naturoplevelser afløser hinanden som perler på en snor. Stråtækte huse, lysende grønne bøgeskove, bindingsværk og blomstrende frugttræer og landsbyidyl. Det er fryd for øjet og balsam for sjælen på en forårsdag.

En del af kulturlivet i Svendborg
Thurø gemmer på et rigt og engageret lokalmiljø, som både har eget håndværksbageri med mange år bag sig og et lokalt bryghus, hvor der arrangeres ølsmagning og brygkurser. Så snart du bevæger dig over dæmningen, der forbinder Thurø med fastlandet, er du inde i Svendborg by. Den er kåret til Danmarks hyggeligste handelsby og med sine maleriske byhuse, smalle stræder og toppede brosten forstår man hvorfor. Her gemmer hyggelige gader, små torve, pladser og stemningsfulde gårdmiljøer på et bredt udvalg af butikker, caféer og restauranter. I sommerhalvåret sprudler byen af liv fra koncerter under åben himmel, fortovsservering i solen og et festfyrværkeri af kulturoplevelser i den gamle bydel og på havnen.

Vi hører gerne fra dig
Med en bolig i ThurinerHusene bor du midt i et maritimt miljø med det bedste fra land og by – lige inden for rækkevidde. Hvis du er interesseret i at høre mere eller besøge ThurinerHusenes flotte showroom, er du velkommen til at kontakte os.
 
De bedste hilsner fra
Team ThurinerHusene
 
Find vej: Gambøtvej 29, 5700 Svendborg.