Kom til rosé på terrassen

Midsommersol, havudsigt og lange lyse sommerdage. Kalenderbladet viser juni måned, og er der noget bedre sted end ved kysten, når den danske sommer har meldt sin ankomst. Det er en særlig sommerstemning, som karakteriserer Thurøbund på denne tid af året, og den vil vi selvfølgelig gerne dele med alle jer, der drømmer om et liv i vandkanten.
 
Lørdag den 10. juni 2023 kl. 12-14 byder vi derfor på et glas rosé på den nye midlertidige terrasse, som er blevet opført i første parket med udsigt til Det Sydfynske Øhav. Den 35 kvm store terrasse har ca. samme størrelse som de terrasser, der følger med de største af ThurinerHusenes stuelejligheder på ca. 169 kvm (Boligtype B). En stor del af året vil den rummelige terrasse hurtigt blive boligens foretrukne opholdssted. Der er plads nok til at nyde morgenkaffen – henslængt i liggestole – eller invitere venner på middag en lun sommeraften. Der bliver direkte udgang til den skønne terrasse fra boligens stue og køkkenalrum, hvor store glaspartier inviterer lyset og den betagende havudsigt helt ind i boligen.
 
Det gælder for alle boligerne i ThurinerHusene, at de enten har egen terrasse eller altan, med udsigt ud over Det Sydfynske Øhav og blot 10 meter til vandkanten. Fra ThurinerHusene kan sommeren nydes i fulde drag, og hver eneste dag kan morgenkaffen ledsages af havudsigt, så langt øjet rækker. 

Få opfyldt drømmen om en bolig i vandkanten
Det er netop beliggenheden, så tæt ved vandet, der gør ThurinerHusene til noget helt særligt. Det er ikke ofte, at der udbydes helt nybyggede boliger af denne type, som derudover har en storslået udsigt ud over Det Sydfynske Øhav, og kan opfylde drømmen om en bolig i vandkanten.
 
Der er utrolig dejligt her ved ThurinerHusene, når sommersolen slår smut i vandoverfladen, og havbrisen køler på en varm solskinsdag. Hvis du drømmer om en bolig i vandkanten, så kom forbi vores showroom. Sug sommerstemningen til dig, nyd et glas afkølet rosé på den nyopførte terrasse eller den skønne altan og bedøm selv. 
 
Vi glæder os til at se dig!
De bedste hilsner fra
Team ThurinerHusene
 
Find vej: Gambøtvej 29, 5700 Svendborg.