Kom til sensommerens skønneste salgsevent

Snart går sommeren på hæld, men du kan stadig nå at opleve sensommerstemningen på Thurø og den fabelagtige udsigt ud over Det Sydfynske Øhav. Lørdag d. 27. august 2022 fra kl. 12-14 inviteres du til en hyggelig eftermiddag ved Thurøbund Marina, hvor det unikke vandkantsprojekt ThurinerHusene er i fokus. 

Her kan du nyde udsigten, som den vil tage sig ud fra stuen, 1.- og 2. sal i ThurinerHusene. En elektronisk lift løfter dig op og ned, så du oplever de forskellige etagers flotte udsyn. For at du bedre kan fornemme boligernes nærhed til vandet og placering i det naturskønne område ved Thurøbund Marina, afmærkes den gamle værftsgrund. Derudover inviteres du på en bådtur, så du kan mærke den friske luft fra havet og se grunden fra vandet. I båden vil være en fra teamet bag ThurinerHusene, som fortæller om boligerne på afstand.

Endvidere vil Torsten Stephensen, arkitekt og partner hos den anerkendte tegnestue Vilhelm Lauritzen Arkitekter, være til stede. Kl. 12.30 fortæller Torsten, hvordan Thurø og nærmiljøet er tænkt ind i arkitekturen og om projektet i sin helhed. Efterfølgende vil der være mulighed for at stille flere spørgsmål og tage en opfølgende snak med arkitekten.

På dagen vil danbolig Svendborg ved Claus Dreyer og teamet bag ThurinerHusene ligeledes være til stede. Her får du også mulighed for at stille spørgsmål, og i det flotte showroom på havnen kan du få et indblik i materialer, priser og planer.

Til de fremmødte vil der være mulighed for at nyde en kold øl/vand og hotdog fra den lokale pølsevogn, som gladeligt vil servicere os alle på dagen.

Vi glæder os til at se jer til en spændende dag i vandkanten ved Thurøbund Marina.

De bedste hilsner fra teamet bag Thurinerhusene

Find vej: Gambøtvej 26, 5700 Svendborg.

forbeholdstext
De viste billeder er foreløbige visualiseringer af, hvordan bygninger, boliger, opholdsområder og promenade forventes at se ud, når byggeriet er færdigopført, og området er færdigudviklet. Visualiseringerne er kun til inspiration. Sælger er ikke ansvarlig for visualiseringerne og de detaljer, der vises. Der tages forbehold for fejl og ændringer. Læs mere om forbehold på www.thurinerhusene.dk/forbehold