Kom til vores spændende salgsevent med åben byggeplads

Sensommeren er over os, og opførelsen af ThurinerHusene skrider troligt frem. Vi har derfor glædet os til at invitere dig indenfor i vores flotte showroom og at tage dig med på byggepladsen, hvor du kan få en fornemmelse af husenes placering, lige der i vandkanten med den måske smukkeste udsigt over Det Sydfynske Øhav 

Salgsevent lørdag den 30. september fra kl. 12-14.

Dagen byder også på en sjælden mulighed i form af åben byggeplads, hvor du kan opleve de enkelte punkthuses placering på grunden med egne øjne, foruden deres helt unikke udsigt til det smukke hav-og himmelrum. Oplevelsen vil med stor sandsynlighed give dig en appetitvækkende forsmag på det vidunderlige vandkantsliv, der frit kan leves i ThurinerHusene. 

Du vil også kunne opleve byggeriets fremdrift til åben byggeplads, da det i løbet af uge 39 forventes, at de fire første punkthuses terrændæk og fundament er støbt, at kloakarbejdet er i fuld gang, og at de første betonelementer er monteret i punkthus 7, der er beliggende længst mod vest. 

Visse af de viste billeder er foreløbige visualiseringer, som er vist med forbehold 
– Læs mere om forbehold her.

Dagen vil byde på rig mulighed for at høre mere om de svanemærkede, moderne og lyse vandkantsboliger

Kort sagt er ThurinerHusene unikke, svanemærkede boliger, der er ved at skyde godt op af jorden, så du kan godt begynde at glæde dig til et liv i de idylliske omgivelser med Det Sydfynske Øhav som nærmeste nabo.

Find vej 

Showroom: 
Gambøtvej 29 
5700 Svendborg 

Åbent hus hver lørdag fra 13-14

Vi ser frem til at få en hyggelig dag ved Thurøbund Marina og at hilse på dig! 

De bedste hilsner fra 

Team ThurinerHusene