Se udsigten fra ThurinerHusene 

Foråret er over os, og når vi på en solskinsdag nyder udsigten fra Thurøbund Marina, hvor ThurinerHusene skal opføres, så bliver vi i ekstra godt humør, og kan slet ikke vente med at komme i gang.

Vi er ikke de eneste, der er spændte og glæder os. Vi får i øjeblikket rigtig mange henvendelser og positive tilkendegivelser, og det er dejligt, at der er så stor interesse for ThurinerHusene. Vi forstår fuldt ud, at mange er utålmodige efter at få svar på deres spørgsmål og gerne vil vide mere. Vi gør alt, hvad vi kan, for at imødekomme alle henvendelser.

Lige nu arbejder vi på højtryk med at slå de sidste streger, optimere og udvælge gode materialer samt få alt det byggetekniske på plads, og vi glæder os utrolig meget til at dele det med jer.

I løbet af foråret vil vores showroom stå klar på grunden, og vi ser frem til at byde jer velkommen. Her får I mulighed for selv at opleve den fantastiske udsigt over det skønne Sydfynske Øhav, mærke stemningen i den lille lystbådehavn, se på materialer, visualiseringer og meget andet.