Vær tålmodig lidt endnu, vi arbejder på din vandkantsbolig

Vi kender følelsen, det summer i maven, og nysgerrigheden bobler. I vil gerne vide mere, se mere, høre mere om det drømmeprojekt med den fabelagtige udsigt, som vi kalder ThurinerHusene.

Og vi kan næsten ikke vente med at fortælle meget mere om de nye vandkantsboliger på Thurø.

Længe har vi gjort os umage med at tilpasse byggeriet til grunden, så det etableres med inspiration fra og med respekt for det historiske havne- og fiskermiljø ved Gambøt Havn. Vi har lagt meget energi i at skitsere de helt rigtige planløsninger, udvælge de rette materialer og sikre, at alt interiør emmer af både kvalitet og komfort i de nye hjem, som bæredygtighedscertificeres efter Svanemærket.

Vi motiveres af at bidrage med sunde hjem på Thurø, og i alt fra materialevalg til udformning er der taget hensyn til indeklima og energiforbrug. Et svanemærket byggeri er godt for både de mennesker, der skal opholde sig i bygningen og for miljøet. Det, synes vi, er vigtigt på en beliggenhed, hvor vi netop drages af naturens herlighedsværdier som uhindret havudsigt, smukt lysindfald og hverdagen ved vandet.

I første parket til det blå vand

Vi ser frem til at invitere jer på både vue og kaffe, for mens vi afventer sagsbehandlingen, er vi i fuld sving med at opføre et showroom på havnen, hvor vi vil vise jer et udvalg af materialer og planløsninger. Kaffen kan nydes i første parket til det blå vand, og udsigten er helt igennem fabelagtig, nøjagtig som den bliver fra alle boligerne i ThurinerHusene.

Mens vi venter

Vi opfordrer jer til at følge med på vores sociale medier Facebook og Instagram samt vores hjemmeside ThurinerHusene.dk, hvor vi deler nyheder, små historier fra Thurø, interviews mv.

Vi takker for jeres store interesse i projektet, og vi glæder os til at dele meget mere med jer.

De bedste hilsner fra

Team ThurinerHusene