Vil du sætte dit helt eget præg på din drømmebolig?
Du kan stadig nå det.

Temperaturen er faldende, naturen er malet i varme nuancer af rød, orange og gul, og træerne kaster deres smukke løv på jorden. Vi trækker i vores bløde sweatre og tænder stearinlys. Det er en tid, hvor vi kigger indad og reflekterer over året, der er ved at være gået, samtidig med, at vi ser fremad mod de kommende måneder og det nye år.

Måske er en ny bolig i dine tanker?

Tag dig tid til at dykke ned i vores salgsmateriale og lad dig inspirere af de unikke muligheder, ThurinerHusene har at tilbyde.

Se mere her https://thurinerhusene.dk/materialer-tilvalg/

Din drømmebolig
Få indflydelse på din nye bolig og skab din drømmebolig i vandkanten.

Hvad er vigtigst for dig i din nye bolig? Er det køkkenet, badeværelset, gulvene eller noget helt andet?

ThurinerHusene tilbyder et bredt tilvalgssortiment til dem, der allerede har købt bolig, og til dem, der køber bolig i 2023.

Smukke naturmaterialer, nordisk elegance og tidløs kvalitet er gennemgående for både standardmateriale- og tilvalgsmaterialevalgene i ThurinerHusene, alle materialerne er nøje udvalgt til de svanemærkede boliger.

Du har i tilvalgsperioden mulighed for at besigtige tilvalgsmulighederne i ThurinerHusenes smukke Showroom, og i ro og mag beslutte dig for, hvilke produkter, der skal indgå i din nye bolig. Du bliver også indkaldt til et personligt tilvalgsmøde hos HTH/Uniform, hvor du har mulighed for at personliggøre dit nye køkken, garderobe og badmøbel.

Du vil blive guidet gennem processen og få hjælp til at træffe de rigtige beslutninger, så du kan flytte ind i drømmeboligen og skabe masser af gode minder, når boligen står færdig.

For nærmere info vedr. tilvalgsmuligheder og deadline, kontakt venligst danbolig, Svendborg, på telefon 62 21 44 84 eller
e-mail svendborg@danbolig.dk