Byggetilladelsen er modtaget – nu skal der bygges

Så skete det, og vi kan slet ikke få armene ned. Vi kan nu sætte gang i det, vi har set frem mod siden idéen tog form – det første spadestik, der markerer opførelsen af en række unikke boliger lige ud til Det Sydfynske Øhav.
 
Vi har glædet os utrolig meget til at overbringe jer nyheden om, at nu er det nu, og I kan tro, vi nok skal holde jer orienteret i byggeprocessen.
 
Drømmen om et liv ved vandet er nu rykket tættere på at gå i opfyldelse, for de mange, der går og glæder sig til at flytte ind i en af de skønne boliger i ThurinerHusene. Her venter et liv i vandkanten og med udsigt over Det Sydfynske Øhav dagen lang og året rundt. 

ThurinerHusene er tegnet af den anerkendte tegnestue, Vilhelm Lauritzen Arkitekter. De unikke vandkantsboliger bliver udformet med respekt for det eksisterende miljø, den omkringliggende natur, og har æstetik, komfort og kvalitet som gennemgående tema i alt fra materialevalg til udformning.

Byggeriet er Svanemærket og boligerne lever derfor op til skrappe miljøkrav, både hvad angår materialevalg, udformning og de tekniske løsninger, der alle er nøje udvalgt med øje for fremtidigt energiforbrug, indeklima og komfort.

Til dig, der ikke allerede har set plantegninger, materialer m.m., så findes der en masse inspirationsmateriale lige her  https://thurinerhusene.dk

Du er også meget velkommen til at besøge os i vores skønne showroom, hvor vi holder åbent hus hver lørdag fra kl. 13-14, eller kontakt danbolig Svendborg for en personlig fremvisning.

De bedste hilsner fra
Team ThurinerHusene

Find vej: Gambøtvej 29, 5700 Svendborg