Nu er opførelsen af ThurinerHusene gået i gang​​​​​​​

Så er vi kommet godt i gang med opførelsen af ThurinerHusene, og der er kommet travlhed på byggepladsen, efter at vi tidligere på sommeren modtog byggetilladelsen. 
 
Vi har glædet os til at begynde opførelsen af de skønne boliger ved Thurøbund Marina, og vi kan godt afsløre, at det er et dejligt sted at møde på arbejde. Her er blot få meter til vandkanten, udsigt ud over Det Sydfynske Øhav, og et bagtæppe, den lille skråning med de smukke gamle træer, der giver en dejlig svalende skygge på en varm sommerdag.
 
Som noget af det første, er vi gået i gang med at klargøre et solidt fundament til de kommende boliger. I alt 400 pæle i jernbeton med en længde på 16 meter bliver rammet ned i jorden med en rammemaskine. Før arbejdet kunne begynde, skulle den 80 tons tunge rammemaskine frem til byggepladsen, og det var noget af en operation. Broen til Thurø har en maks belastning på 60 tons, så derfor skulle maskinen skilles ad. Underdelen blev læsset af lastbilen og kørte selv over broen, der blev afspærret en time hen over natten, så det ikke påvirkede den daglige trafik. De øvrige dele blev fragtet over med lastbilen, hvorefter maskinen kunne samles igen.


​​​​​​​Alt imens arbejdet står på, gør vi os umage med at tage hensyn til de øvrige omgivelser. Vi sørger for at varsle naboer om eventuelle gener. Byggearbejdet foregår i dagtimerne, og der er monteret vibrationsmålere på de nærmeste bygninger, så vi er sikre på, at arbejdet ikke forårsager skader på det omkringliggende byggeri. 

Vi er selvfølgelig klar over, at det ikke er muligt at bygge uden perioder med støjgener mv., men vi er overbeviste om, at det endelige resultat vil opveje den relativt korte periode, det drejer sig om. Opførelsen af ThurinerHusene betyder, at området, udover de arkitekttegnede boliger, også får en skøn promenade langs vandet og en lille hyggelig café med udsigt ud over Det Sydfynske Øhav. 

Der er en helt særlig stemning ved Thurøbund Marina og vi har længe kunnet se ThurinerHusene for os, og de muligheder, de giver for et liv i vandkanten. Nu begynder boligerne at tage form, og den unikke beliggenhed bliver kun endnu mere tydelig nu, hvor fundamenterne sættes.

De bedste hilsner fra
Team ThurinerHusene
 
Showroom: Gambøtvej 29, 5700 Svendborg
Åbent hus hver lørdag fra 13-14