Sol og sommerstemning på Thurø

ThurinerHusenes flotte showroom blev i lørdags indviet ved et vellykket og hyggeligt VIP-arrangement ved Thurøbund Marina. Mange lagde vejen forbi i sommervarmen for at nyde et glas med kolde bobler, og der var stor interesse for ThurinerHusene. Næsten 40 procent af boligerne er allerede reserveret, for der er mange, som drømmer om et liv i vandkanten, og det kan vi godt forstå. En stor tak til alle der kiggede forbi og hilste på.

Salgsstart
Skønne nyheder! Nu er vi klar til at gå i salg med ThurinerHusene. Inden længe vil vores hjemmeside www.thurinerhusene.dk blive opdateret med nyeste informationer samt salgsmateriale. De der allerede nu har bestemt sig for et liv i vandkanten og reserveret en bolig vil modtage relevant materiale fra danbolig Svendborg.

Nåede du ikke forbi showroomet i lørdags, kan du holde øje med næste åbent hus-arrangement på vores hjemmeside. Du er også velkommen til at kontakte danbolig på telefon 62 21 44 84 eller e-mail svendborg@danbolig.dk for en personlig fremvisning af showroomet og en snak om projektet.


Om ThurinerHusene – det gode og aktive liv ved vandet. 
I Svendborg ved den naturskabte havn Gambøt på Thurø opføres ThurinerHusene. Unikke boliger lige ud til vandet og med en storslået udsigt ud over det skønne Sydfynske Øhav. ThurinerHusene er smagfulde og moderne boliger med en varierende rumfordeling og størrelser, der spænder fra et BBR-areal på ca. 90-240 m2. Fra alle boligerne er der en betagende udsigt til vandet fra egen sydvendte altan eller terrasse og store vinduespartier, der inviterer lyset indenfor året rundt.