Sommeren er over os

Vejret charmerede os alle og efterlod ingen tvivl om, hvor dejligt der er på en strålende sommerdag ved Thurøbund Marina, hvor ThurinerHusene bliver opført. Stemningen var god og flere interesserede lagde vejen forbi, da vi en lørdag eftermiddag bød på et glas rosé på vores nyanlagte terrasse, midlertidigt er opført i første parket med udsigt til Det Sydfynske Øhav. 
 
Det er svært ikke at blive forelsket i beliggenheden, når man står på terrassen en junidag med udsigt ud over det glitrende vand. Det var også beliggenheden og udsigten til et liv i vandkanten, som de fremmødte fremhævede som årsagen til deres besøg. Flere kom også ind på drømmen om at modtage nøglen til en indflytningsklar og moderne bolig, der giver mulighed for at bruge fritiden på afslapning og fritidsaktiviteter i naturen frem for havearbejde, renovering og vedligeholdelse.

Det var skønt at hilse på alle jer, der kiggede forbi og interesseret spurgte ind til både materialer, arkitektur og byggeproces.
 
Nåede du ikke forbi, eller vil du gerne gense den skønne beliggenhed, så har vi åbent hus hver lørdag fra kl. 13-14. Hvis du ønsker en personlig fremvisning, er du velkommen til at kontakte Danbolig Svendborg – 62 21 44 84.
 
De bedste hilsner fra
Team ThurinerHusene
 
Find vej: Gambøtvej 29, 5700 Svendborg.