Tre hurtige til ejendomsmægler Claus Dreye

Hvem flytter til Svendborg, hvorfor og hvad er særligt ved ThurinerHusene?
Vi har stillet ejendomsmægler Claus Dreyer fra danbolig tre hurtige spørgsmål. Han kender til tendenserne på boligmarkedet og har gennem årene hjulpet hundredvis af boligejere med at finde drømmeboligen i Svendborg.
 
Hvem flytter til Svendborg?
Vi har de seneste år set en enorm stor tilstrømning af unge børnefamilier, men der er også sket en interessant stigning i et andet købersegment. De er lidt ældre, har ikke hjemmeboende børn, er erhvervsaktive og er på udkig efter en bolig tæt på naturen og vandet, hvor de dyrker et aktivt liv med sejlads, golf, mountainbike og den slags. Corona lærte os at holde møder på teams, og det kan vi mærke på boligefterspørgslen i Svendborg. Langt flere har fået øjnene op for de muligheder, det giver at kunne flytte lidt længere væk fra arbejdspladsen.
 
Hvad får man, når man flytter til Svendborg?
Når vi ser på boligudvalget, så har du i Svendborg mulighed for at bo helt tæt ved vandet til en god pris, og så får du en af landets smukkeste havudsigter med i købet. Kigget ud over Det Sydfynske Øhav kan noget helt særligt. Svendborg er desuden stor nok til, at den er aktiv året rundt. Der sker så meget i Svendborg på kultur- og musikfronten både sommer og vinter, og det trækker folk til, som både vil have byens kulturliv, vandet og naturen inden for rækkevidde.
 
Hvad er særligt ved ThurinerHusene?
Med en bolig i ThurinerHusene, kan du udleve din drøm om en nybygget bolig med bare 10 meter til vandkanten. Dem er der altså ikke mange af. En stor del af de købere, som har vist interesse for ThurinerHusene, er aktive mennesker, der gerne vil være tæt på vandet og naturen, og de lever et aktivt liv med sejlads, golf, cykling osv. De orker ikke mængden af vedligeholdelsen ved et ældre hus og en have, men vil have tid til at hygge sig og få det maksimale ud af vandet, den omkringliggende natur og Svendborg by.

 
Vil du vide mere om ThurinerHusene, så er du velkommen til at kontakte danbolig, Svendborg, ved Claus Dreyer.  Her står man klar til at hjælpe dig med materiale og informationer om ThurinerHusene.
 
Du er også velkommen til at besøge os i vores skønne Showroom og opleve den formidable udsigt ud over Det Sydfynske Øhav.

​​​​​​​Vi har åbent hus hver lørdag fra kl. 13-14.
 
De bedste hilsner fra
Team ThurinerHusene
 
Find vej: Gambøtvej 29, 5700 Svendborg.